Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség

E-mail :

admin@mdssz.hu

BELÉPÉSI NÉV:
JELSZÓ:

Versenykiírások 2023

2023-02-01

Az idei év versenykiírásai innen letölthetők. 2023 -ban is szeretettel várunk mindenkit versenyeinken!
A nevezéshez előzetes regisztráció szükséges, amely több napot is igénybe vehet, ezért kérünk mindenkit, időben kezdje el a folyamatot. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár. A hazai versenyeken tagsági viszonytól függetlenül bárki elindulhat.

 

A nemzetközi versenyekre azonban csak tagjaink közül nevezünk versenyzőket. A válogatott keret a ranglista alapján áll össze azokból, akik a magyar bajnokságon kívül legalább egy versenyünkön részt vettek és vállalják a nemzetközi verseny költségeit. (Nemzetközi regisztrációs díj, nevezési díj, utazás, szállás)

 

Nemzetközi versenyekre a versenyszámok jutnak ki. A koreográfia átalakítása, versenyzők cseréje csak erősen indokolt esetben lehetséges. (Természetesen szóló és duó kategeóriákban a csere nem lehetséges.) Ezért fontos, hogy azok akik nemzetközi versenyre szeretnének utazni, a nemzetközi szabályoknak megfelelő korosztályban induljanak, illetve rájuk nem vonatkozhat csoportos és formácis kategóriákban az átlagéletkor számítás.

 

Azokban a kategóriákban, ahol csak egy induló nevez, a bírók pontszámai alapján minősítést adunk, így a bemutatott versenyszám kap értékelést a ranglistában viszont az adott versenyre vonatkozóan megkapja az első helyzettnek járó pontot is.

 


Március 18.
Utcai táncok és utcai táncok open
Debrecen
Versenykiírás itt

 

Március 19.
Színpadi táncok és színpadi táncok open
Balmazújváros
Versenykiírás itt

 

Április 29.
Színpadi táncok és színpadi táncok open
Utcai táncok és utcai táncok open

Békéscsaba
Versenykiírás itt

 

Május 20. - Magyar bajnokság
Színpadi táncok és színpadi táncok open
Para kategóriák

Páros táncok
Esztergom

 

Május 21. - Magyar bajnokság
Utcai táncok és utcai táncok open
Sztepp
Belly dance

Esztergom
A magyar bajnokság Versenykiírása itt